Galej,  Hem

Julmarknad på Gunnebo

Det här med att förbereda sina barn på vad som kommer att hända är ju en bra sak. Speciellt när man har barn som av olika anledningar har lite svårare än andra barn för förändringar. Är man dessutom en impulsiv mamma som har på papper att man har lite svårt med struktur och ordning och reda är det ännu svårare att hålla rutiner och förbereda väl. Därför var jag oerhört stolt över hur väl jag har förberett barnen inför dagen. Först går vi hit, sen går vi hit, sen går vi på toaletten, sen äter vi och sen går vi hit. Bra. Däremot hade jag glömt att redogöra för den sista punkten, nämligen att man åker hem när det tar slut. Hur kan man glömma att förmedla en sån sak? Japp, allt flöt på som en solskenssaga ända tills det var dags att åka hem. Då kom utbrott DeLux. Så kan det gå. Reminder to self: förbered för ALLA steg nästa gång!

Hur som helst, det var inte det som det här inlägget skulle handla om. Julmarknaden på Gunnebo var i vanlig ordning fin, mysig och ganska liten, vilket vi tycker är utomordentligt bra. Det bjöds på sagostund, finsång, och gycklaruppträdande. Våra barn var nog mest nöjda över att få titta på djuren och traktorn, pappan mest nöjd över att få äta gröt och jag mest nöjd över att få köpa en fin anteckningsbok i butiken #onceanerdalwaysanerd.

Julmarknad på Gunebo

Aktiviteter i Mölndal för barnfamiljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *