Galej,  Hem

Höstmarknad på Gunnebo

Klart att hösten måste inledas med lite höstmarknad (publiceringsdatumet är inte 100%-igt överens med verkligheten). På Gunnebo fanns det både aktiviter, mat och måbra-shopping. Ett av växthusen som brukar vara stängt var öppet, och om man inte ville delta i någon av föreläsningarna eller workshopparna (det här med att pluralböja engelska låneord va) som fanns, kunde man gå runt och bara titta på alla fina växter och blommor.

 I vanlig ordning fick en av minisarna ett utbrott (storleken på äppelklyftan var fel) och körde en koreografi inspirerad från Exorcisten. Hans performance lockade många besökare och förskräckta ögonkast blev slängda åt den hemska mammans håll (alltså mitt). Jag blir så glad när folk faktiskt kommer fram och är lite stöttande i sådana situationer. Häromdagen på Ikea hade jag två galna ungar som hoppade runt i kundvagnen och råkade hälla ut saft över sig själva, mig, golvet och alla nyinköpta prylar. Närvarande vuxna råstirrade men kände att det inte riktigt var deras problem. Då kom en morfarman fram och började skoja med oss och hjälpte mig att torka. TACK du vänliga! 

Hur som helst, höstmarknad var ämnet, och den som hölls i Gunnebo var ganska liten, vilket passade oss bra. Nu ser vi fram emot julmarknaden!

Aktiviteter i Mölndal för barnfamiljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *