Hem,  Leka utomhus

Flygellekens lekplats

Efter ännu en natt med uppvak släpar man sig zombielikt till kaffemaskinen kl 04:45 för att få en dos återupplivning i en kopp. Igenkänning? Två barn som råkat hamna i trotsperiod samtidigt, och den ena envisas med att öppna toalettdörren och slänga i allt hen kan hitta medan den andra gör allt i sin makt för att starta bråk med sitt syskon, hoppar i soffor, klättrar på bord, stolar och väggar. Igenkänning på den då? That’s pretty much my life. Jag kommer inte ihåg den senaste gången jag kunde fokusera på någonting, min hjärna känns som ett kalejdoskop, och då menar jag inte på ett bra fint, färgglatt sätt, utan att alla bitar är all over the place. 

Då är det väl tur att det finns lekplatser som Flygelgatans lekplats. Där finns, förutom gungor och klättergrejer, en rutschkana med trappa. Wow! Det betyder alltså att om man har barn som kryper/klättrar/går själva så kan man sitta ner och andas en stund. How refreshing!

Att tänka på inför utflykten till Flygellekens lekplats:

Ålder: Alla, här finns även bollplaner för äldre barn.

Ta med: En stor kaffetermos. Helst med tillhörande italiensk frukost, det vill säga något med hög sockerhalt för att hålla blodsocker och ögonlock uppe.

Ta sig hit: Lekplatsen ligger här.

Flykelleken
Flygelleken

Aktiviteter i Mölndal för barnfamiljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *