Fika,  Leka inomhus

Kaffebubblan

Kaffebubblan
Tur att det serveras våfflor med sylt och grädde:D

När regnet öser ner och solen lyser (inte) med sin frånvaro, vad passar bättre då än en god kopp kaffe och en lekstund? Möjligen två koppar gott kaffe, en go kaka och en lång lekstund. Då är det utan tvekan tur att Kaffebubblan finns, och mittemot biblioteket till och med så att man kan smita in där en stund om man vill. Inredningen på Kaffebubblan är genomtänkt och jättemysig. Men det vi gillar mest med Kaffebubblan är att det finns ett lekrum för barnen med typ ett ton leksaker. Även Elvin som inte alltid är lätt att sysselsätta, är helnöjd här med alla leksaker. Det finns bland annat utklädningskläder, bilar, dockor, dockvagnar, ett fotbollsspel och ett leksakskök. För barnets sällskap (barnen får inte leka där själva) finns det saccosäckar och bekväma fåtöljer.

För den hungrige finns både pajer och matiga mackor. Till barnen finns det våfflor med sylt och grädde eller korv och bröd. På lördagar serveras frukostbuffé. Min kära mor som är en allergisk vegetarian var väldigt nöjd med de allergivänliga och vegetariska alternativen. Mitt bästa fikaminne från Kaffebubblan är när jag beställde en mammalatte. Då fick jag en kopp lika stor som en soppskål med vaniljsmakande latte. Gott!

Bar att veta inför din utflykt till Kaffebubblan

Ålder: Alla. När M var en liten bebis satt jag i den sköna soffan i caféet eller i någon av sackosäckarna i lekrummet och ammade.

Tillgänglighet: Caféet ligger mitt i Mölndals centrum, mittemot biblioteket. Det finns barnvagnsparkering inne i caféet men det kan lätt bli trångt, speciellt om man har en dubbelvagn. 

Ta sig hit: Närmsta busshållplats är Storgatan, men det går alldeles utmärkt att gå från Mölndals station. Åker du bil kan du parkera i parkeringshuset i närheten, vid stadsparken eller i Gallerian. I Gallerian är det gratis att stå i två timmar. Det finns även korttidsparkering utanför. Koordinater hittar du här.

Öppettider: Mån-fre 06:30-16, lör 9-14, sön stängt.

Kaffebubblan
Kaffebubblan
Kaffebubblan

Aktiviteter i Mölndal för barnfamiljer.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *